Menu Sluiten

Organiseren Incentives

Al ruim 20 jaar verrast Cum Laude Events klanten uit de meest uiteenlopende sectoren met kwalitatief hoogstaande evenementen.
Of het nu gaat om de grootschalige lancering van een nieuw product, een bruisende personeelsparty…

Meer dan zomaar evenementen …

Al ruim 20 jaar verrast Cum Laude Events klanten uit de meest uiteenlopende sectoren met kwalitatief hoogstaande evenementen.

Of het nu gaat om de grootschalige lancering van een nieuw product, een bruisende personeelsparty, een sportieve afdelingsuitstap in beperkte kring, een feestelijke openingsreceptie of een zakelijk congres voor een select gezelschap: geen uitdaging is ons te veel.

We bedenken de concepten en bewaken de realisatie ervan van begin tot einde. Bovendien weten we dankzij onze jarenlange ervaring precies op welke leveranciers en vakspecialisten we het best een beroep doen voor uw evenement.

Ook nu, met de verstrengde Covid-19 maatregelen, werken we creatieve én veilige events voor u uit. Of het nu live, hybride of volledig virtueel (online) is, we zorgen voor een verrassende eventbeleving!

U kunt vanaf de briefing tot de eindevaluatie rekenen op de persoonlijke begeleiding van uw Cum Laude Events-account manager.

01551130155113

Meer info

tags: Bedrijfevents – Entertainment Voor Events – Evenement Organisatie – Evenementen – evenementen organisatie – 

Wenst u meer info over organiseren incentives kijk dan vlug op https://www.cum-laude.be/ | Organiseren Incentives

Evenementen Organisatie | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Organiseren incentives

nl fr en delta communication from a different angle wat bieden we u wie zijn we onze referenties contact wie zijn we delta is opgericht door bart de swaef voor wie het na jaar in het communicatievak begon te kriebelen om een nieuwe uitdaging aan te gaan. Voorjaar verkocht hij zijn deel van modulo aan zijn vennoten en wou hij nieuwe dromen realiseren. In die jaar had bart immers vastgesteld dat er nog een pak hiaten in het communicatievak te bespeuren vielen. Maar al te veel deeldomeinen van de communicatie worden weinig professioneel aangepakt en dat om twee redenen. Dikwijls ontbreekt het bij de opdrachtgever aan de nodige kennis om als evenwaardige tegenspeler te fungeren van externe partners veelal omdat een fulltime communicatiemanager budgettair niet te dragen is. Daarnaast vallen vele communicatietools buiten het aa.

true by geoffrey van hulle home congress incentive team building meeting event over contact nl en true by geoffrey van hulle over congress incentive team building meeting event contact nl en incentive een incentive is de ideale manier om medewerkers en klanten te belonen organiseren incentives voor uw firma op maat Als destination management company dmc weten wij perfect hoe we jouw incentive kunnen organiseren en verwelkomen we jullie graag in belgi. Wil je een internationale incentive organiseren ook daar kunnen we je bij helpen. Hoe dan ook we maken er iets onvergetelijks van living the good life samen stellen we een incentive samen die voor je gasten een topervaring garandeert. We beschikken daarvoor over een reeks troeven kennis van bijzondere locaties catering op wereldniveau en een topcrew om je gasten in de watten te leggen. Daardoor zijn we experts in de or.

Het domein van Organiseren incentives

nl uk fr home who we are showcases online events clients events incentives teamtravel hospitality teambuilding team contact newsletter vacatures events incentives hospitality online events teambuilding teamtravel san diego d plek voor een top event een meeting of congress kan natuurlijk alleen maar succesvol zijn als het wordt gehouden op een bijzondere locatie bent u geïnteresseerd in organiseren incentives Niemand heeft zin om een of andere uiteenzetting aan te horen in een donker kantoorpand tijd voor een unieke locatie dus. San diego eacuteeacuten van de grootste steden van heel californieuml heeft voor een grote multinational uit de farmaceutische sector gediend als plaats voor een daags congress. Een bijzonder congress in san diego de stad san diego is natuurlijk een top locat.