Menu Sluiten

Organiseren Concerten

Al ruim 20 jaar verrast Cum Laude Events klanten uit de meest uiteenlopende sectoren met kwalitatief hoogstaande evenementen.
Of het nu gaat om de grootschalige lancering van een nieuw product, een bruisende personeelsparty…

Meer dan zomaar evenementen …

Al ruim 20 jaar verrast Cum Laude Events klanten uit de meest uiteenlopende sectoren met kwalitatief hoogstaande evenementen.

Of het nu gaat om de grootschalige lancering van een nieuw product, een bruisende personeelsparty, een sportieve afdelingsuitstap in beperkte kring, een feestelijke openingsreceptie of een zakelijk congres voor een select gezelschap: geen uitdaging is ons te veel.

We bedenken de concepten en bewaken de realisatie ervan van begin tot einde. Bovendien weten we dankzij onze jarenlange ervaring precies op welke leveranciers en vakspecialisten we het best een beroep doen voor uw evenement.

Ook nu, met de verstrengde Covid-19 maatregelen, werken we creatieve én veilige events voor u uit. Of het nu live, hybride of volledig virtueel (online) is, we zorgen voor een verrassende eventbeleving!

U kunt vanaf de briefing tot de eindevaluatie rekenen op de persoonlijke begeleiding van uw Cum Laude Events-account manager.

01551130155113

Meer info

tags: Bedrijfevents – Entertainment Voor Events – Evenement Organisatie – Evenementen – evenementen organisatie – 

Wenst u meer info over organiseren concerten kijk dan vlug op https://www.cum-laude.be/ | Organiseren Concerten

Evenementen Organisatie | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Organiseren concerten

close home agenda concert zalen archive vacatures contact facebook twitter instagram nl home agenda concert zalen archive vacatures contact facebook twitter instagram nl home vacatures vacatures marketing account manager om ons team te versterken zoeken we een voltijdse marketing account manager m v job omschrijving je maakt per concert een marketingplan op. Je komt in contact met onze mediapartners maakt deals en voert ze uit. Je werkt binnen een promobudget en gaat gestructureerd te werk. je kent het medialandschap en kan een goede inschatting maken welke act binnen welke doelgroep valt en dus wat waar thuis hoort. je kunt autonoom werken en je beschikt over goede organisatorische vaardigheden. Je zet je mee in voor het organiseren van interviews en andere promoactiviteiten. je hebt een vlotte pen en schrijft foutloos nederlandstalige persberichten. een basis computerkennis is een must ms office organiseren concerten zijn zeer gewaardeerd kennis van digitale communicatie en social media is een pluspunt. j.

orkesten koninklijk harmonieorkest over dirigent steven verhaert palmares eredirigenten jong harmonieorkest over dirigent koen maes instap harmonieorkest over dirigent palmares kalender archief fotoalbums video contact beschermcomite leden klankkleur klankkleur harmonie schelle de covidsituatie zorgt nog steeds voor heel wat onzekerheid en onduidelijkheid. Klankkleur organiseren in deze omstandigheden is dan ook een te groot risico voor onze vereniging het nut van organiseren concerten Enerzijds zijn er de snel veranderende voorwaarden om zo n evenement te mogen organiseren en zelfs de vraag of ze in de komende maanden nog zullen mogen doorgaan. Anderzijds hebben we natuurlijk ook belangrijke financile gezondheids en veiligheidsverantwoordelijkheden naar onze leveranciers sponsors publiek muzikanten en leden. Kortom een heleboel vraagtekens die ons ertoe dwingen om deze editie van klankkleur tot onze grote spijt te annuleren. Dat neemt niet weg dat we heel graag een concert .

Vragen over Organiseren concerten

programma over ons praktisch wie is wie zoeken sluiten home programma over ons praktisch muziek caf kinderwerking verhuur home over ons vrijwilliger vrijwilliger in t smiske wij doen geweldige dingen maar het lukt enkel met jouw steun. Klein kunstencentrum met grote medewerkers alles wat mogelijk is in t smiske en dat is heel wat is mogelijk dankzij de inzet van vele vrijwilligers. Denk maar aan de tappers van het destdag en zondagcaf. En de vele helpende handen die instaan voor de infrastructuur van t smiske. Of aan de muzikanten die graag komen jammen tijdens een levende karaoke singalong of tijdens een folkjam. Ook de verschillende activiteiten kunnen enkel doorgaan omdat ze gedrage.