Menu Sluiten

Organisatie Productlanceringen

Ons team zet zich volledig in om van uw bedrijfsevenementen, productlanceringen, beurzen, festiviteiten, concerten, … een onvergetelijke ervaring te maken.Brussels Gate is centraal gelegen, vlot bereikbaar en met ruime parkings, Heliport en…

Op zoek naar een EXPO HALL?

Ons team zet zich volledig in om van uw bedrijfsevenementen, productlanceringen, beurzen, festiviteiten, concerten, … een onvergetelijke ervaring te maken.

Elk van onze 3 expohallen heeft een centraal hoger gedeelte 9m vrije hoogte en 2 lagere mezzanines. Er is een makkelijke opbouw&afbouw mogelijk doordat vrachtwagens kunnen binnen rijden. De 3 expohallen zijn aanpalend en wij bieden een totale oppervlakte van 8825m². Elke expohall beschikt over een krachtig elektriciteitsplan, goede verwarmingsinstallatie en moderne sanitaire installaties. Aanpalend is er een business center. Combineer uw vergadering met een Karting evenement voor een fantastische beleving en om de teamspirit te versterken! We organiseren ook helikoptervluchten nabij Brussel en Waterloo, waarbij u mooie plaatsen kan bewonderen voor een onvergetelijke ervaring!

Ons aanpalend Business Center is uitgerust en hebben een oppervlakte van 12 tot 300 m². Onze Brasserie met een Frans-Belgische keuken en verse seizoensgebonden producten biedt uw bezoekers een extra troef. Bij mooi weer kan u ook genieten van onze stijlvolle terras in een verrassend groen kader.

Brussels Gate is centraal gelegen, vlot bereikbaar en met ruime parkings, Heliport en Catering.

More info

tags: Expo Partner – Expohallen – Expohallen Brussel – Leveranciers Productlanceringen – Organisatie Productlanceringen – 

Wenst u meer info over organisatie productlanceringen kijk dan vlug op https://www.brusselsgate.be/nl_BE/ | Organisatie Productlanceringen

evenementen organisatie | Beurzen | Vergaderen | Events | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Organisatie productlanceringen

aanpak services evenementenbureau bedrijfsfeest beursstand nieuwjaarsrecepties productlancering werken bij team jobs cases contact nl en fr let s talk bedrijfsfeesten een geslaagd bedrijfsevenement dat is een mooi extraatje voor uw imago en stimuleert uw medewerkers. Het brengt uw bedrijf ook onder de aandacht bij potentile klanten en creert mooie herinneringen waarmee u uw marketingstrategie kunt voeden. Maar het brengt ook heel wat stress met zich mee en vraagt veel energie. Naast uw intern organisatiecomit is het daarom niet slecht om een externe partner zoals dazzle events onder de arm te nemen organisatie productlanceringen firma Wij delen onze ervaring en creativiteit met uw bedrijf zorgen ervoor dat niets over het hoofd wordt gezien en bieden u een onvergetelijk evenement meer weten over bedrijfsfeesten contacteer ons let s talk bedrijfsfeesten een geslaagd bedrijfsevenement dat is een.

home over ons projecten contact uw evenement op maat zoals een event hoort te zijn uw evenement op maat zoals een event hoort te zijn uw evenement op maat zoals een event hoort te zijn uw evenement op maat zoals een event hoort te zijn wat is idoneo idoneo is een gents eventbureau met meer dan jaar professionele ervaring in de event en hospitalitysector bekijk ook eens organisatie productlanceringen Maak kennis met de passie en het enthousiasme van een gedreven team om jouw event van a tot z stevig in handen te nemen. Dit is ons kloppende hart logistieke knowhow en technisch vakmanschap uitgebreid leveranciersnetwerk van professionele specialisten flexibiliteit met een lacarteinvulling op maat van uw wensen wat doet idoneo alles wat er bij een event kan komen kijken nemen we uit je handen concept organisatie catering drukwerk promotie onthaal logistiek veilig.

Mededeling over Organisatie productlanceringen

de wilgaanmeldenreizennieuwsofferte aanvraagons bedrijfwagenparktouringcar hurengroepsreizen op maatleerlingenvervoernightlinerbusinessjobscontact reizen dagtrips zaterdag maart spektakelmusical red star line zaterdag februari eurosong festival in de kaasboerin zondag september dagje luik bus boot op zondag vrijdag oktober het zwanenmeer in trixxo hasselt zaterdag november night of the proms donderdag december wonderful christmas show dinsdag januari de notenkraker in trixxo hasselt zaterdag december kerst in maredsous zondag januari vergeet barbara feelgood musical zondag januari nieuwjaarsconcert andre rieu in antwerpen toon alle meerdaagse reizen zondag maart helmut lotti in oostende maandag februari valentijn met johnny.