Menu Sluiten

Jaarlijkse Personeelsfeest

Al ruim 20 jaar verrast Cum Laude Events klanten uit de meest uiteenlopende sectoren met kwalitatief hoogstaande evenementen.
Of het nu gaat om de grootschalige lancering van een nieuw product, een bruisende personeelsparty…

Meer dan zomaar evenementen …

Al ruim 20 jaar verrast Cum Laude Events klanten uit de meest uiteenlopende sectoren met kwalitatief hoogstaande evenementen.

Of het nu gaat om de grootschalige lancering van een nieuw product, een bruisende personeelsparty, een sportieve afdelingsuitstap in beperkte kring, een feestelijke openingsreceptie of een zakelijk congres voor een select gezelschap: geen uitdaging is ons te veel.

We bedenken de concepten en bewaken de realisatie ervan van begin tot einde. Bovendien weten we dankzij onze jarenlange ervaring precies op welke leveranciers en vakspecialisten we het best een beroep doen voor uw evenement.

Ook nu, met de verstrengde Covid-19 maatregelen, werken we creatieve én veilige events voor u uit. Of het nu live, hybride of volledig virtueel (online) is, we zorgen voor een verrassende eventbeleving!

U kunt vanaf de briefing tot de eindevaluatie rekenen op de persoonlijke begeleiding van uw Cum Laude Events-account manager.

01551130155113

Meer info

tags: Bedrijfevents – Entertainment Voor Events – Evenement Organisatie – Evenementen – evenementen organisatie – 

Wenst u meer info over jaarlijkse personeelsfeest kijk dan vlug op https://www.cum-laude.be/ | Jaarlijkse Personeelsfeest

Evenementen Organisatie | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Jaarlijkse personeelsfeest

terug we are looking formedewerker technische dienst functie als medewerker technische dienst word je ingezet als manusjevanalles voor het uitvoeren van diverse onderhoudswerken. Je ondersteunt de onderhoudstechniekers bij hun taken. Je voert allerhande werken uit aan onze gebouwen. Je voert werken uit om de kwaliteit en veiligheid te verhogen. Je maakt onderdelen meestal in rvs om herstellingen en verbeteringen uit te voeren. Functievereisten je bent handig en technisch aangelegd. Je kan zowel zelfstandig als in team werken. Je hebt een handson mentaliteit en zorgt voor een effectieve oplossing. Kennis van mechanica en elektriciteit. Je kan tiglassen. Talenkennis nederlands ons aanbod een voltijdse tewerkstelling van u week bediende contract van onbepaalde duur jaarlijkse personeelsfeest grote maten Interessant salarispakket met extralegale voordelen ecocheques maaltijdcheques hospitalisatieverzekering groepsverzekering jaarlijkse bonus volgens cao. Gratis fruit brood smeersalades en warme dranken tijdens de pauzes. er is ook gratis soep voorzien tijdens de koude winte.

in uw huis moet u thuiskomen. Wij bouwen of verbouwen graag de plek waar u ontspant werkt en geniet. Perfect volgens plan. Daar kunt u op bouwen. Home getuigenissen links troeven projecten vacatures nieuws contact home getuigenissen links troeven projecten vacatures nieuws contact .. kerstvakantie het bedrijf sluit van .. Tot en met .. Voor de feestdagen. Wij wensen iedereen een zalig kerstfeest en de beste wensen voor het nieuwe jaar. .. opstart vandaag worden de werken opgestart in s gravenwezel. .. nieuwe werknemers we verwelkomen bart en guido in ons team .. veiligheidsdag op zaterdag augustus hebben we algemene veiligheidsdag georganiseerd op ons terrein in brugge. Lees meer foto s .. zomerverlof buildever zal gesloten zijn van .. Tot en met … Wij wensen iedereen alvast een deugddoende vakantie. .. opstart vandaag wordt het dak afgenomen van de verbouwing in oostende. .. communies de maand mei was er eentje met veel feestdagen en bijhorende communies. Ook bij ons was het prijs een eerste co.

Gegevens over Jaarlijkse personeelsfeest

plantscapesplantscapesplantscapesplantscapes plantscapesplantscapesplantscapesplantscapes home videos contact diensten over ons home videos contact diensten over ons home videos contact diensten over ons onze diensten voor particulieren wij verplanten uw plant ook grote en moeilijke cactussen. Heb je thuis een mooie pot breng hem mee en we planten er je plant naar keuze in. Geen groene vingers geen probleem wij zorgen voor je huisplanten Het toekomstperspectief van jaarlijkse personeelsfeest Decoratie voor je huwelijksfeest communiefeest geboorte … Bespreek het met ons. Wil je een rare of zeldzame cactus wij vinden dat voor jouw. Voor bedrijven je receptie of bureau vergroenen en je klanten of werknemers van een aangename werkplek voorzien van groot tot klein kan je bij ons terecht. Wij zorgen voor het onderhoud zodat je planten altijd in de beste conditie zijn een nieuwe werknemer of iemand van je collega s die iets te vieren heeft bestel een boeket bloemen een or.