Menu Sluiten

Events Covid Vrij

JADA events is een evenementenbureau uit Antwerpen en biedt u een scherpere kijk op events. Wij organiseren uw volgende bedrijfsevenement voor 10 tot 10000 gasten.

We Event Your Story

JADA events is een evenementenbureau uit Antwerpen en biedt u een scherpere kijk op events. Wij organiseren uw volgende bedrijfsevenement voor 10 tot 10000 gasten. Schakel ons in voor de hele organisatie – van concept tot follow-up in België en het buitenland. Wij werken graag op een gestructureerde manier, daarom stellen we ons 3-stappenplan voor: Horen, Zien en Spreken.

1. Horen

Elk goed gesprek begint met luisteren, daarom horen we graag wat uw wensen zijn voor uw volgende bedrijfsevenement, liefst in een persoonlijk gesprek. Ja Da is prettig!

2. Zien

Vervolgens gaan wij onze creatieve brains laten werken en voor u rondkijken naar mogelijke oplossingen binnen uw opgegeven budget. We bundelen ze tot één of meerdere voorstellen die we dan graag met u doorspreken. Ja Da is creatief!

3. Spreken

U krijgt altijd het laatste woord want we willen heel graag dat u tevreden bent van uw event. Na uitvoering vinden we het dus heel belangrijk dat u zegt wat u goed vond en wat u een volgende keer liever anders had gezien. Ja Da is constructief!

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Vul het contactformulier in op onze website of bel ons: +32 3 257 09 13!

89451048945104

More info

tags: Bedrijfsevenementen – bedrijfsevents – Evenementen Covid Vrij – Evenementenbureau – Eventbureau – 

Wenst u meer info over events covid vrij kijk dan vlug op https://jada-events.be | Events Covid Vrij

Evenementen Organisatie | Evenementenbureau | Events | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Events covid vrij

bel ons op volg ons op home over ons diensten fiscale kerngetallen links nieuws vacatures contact maak afspraak bel ons op home over ons diensten fiscale kerngetallen links nieuws vacatures contact maak afspraak maak een afspraak met onze experten wenst u graag een afspraak te maken vul onderstaand contactformulier in of contacteer ons rechtstreeks via . Uw voornaam uw naam uw telefoonnummer uw emailadres ik ga akkoord met de verwerking van mijn gegevens nieuws home nieuws nieuws lees hier onze laatste nieuwsberichten in dit nieuwsoverzicht kan u alle ontwikkelingen die betrekking hebben op uw boekhouding of het laatste nieuws van fiduciaire ryckeman op de voet volgen events covid vrij : vind meer info hier Dit overzicht wordt regelmatig aangevuld met nieuwe informatie. De balanscentrale in het nieuw de balanscentrale onderdeel van de nationale bank van belgi nbb voert vanaf januari wijzigingen door die een impact kunnen hebben op de man.

login zone home accountancy fiscaliteit juridisch nieuws links vacatures team contact archief .. Antiwitwaswet advocaten halen slag thuis de huidige antiwitwaswet is het resultaat van een lange evolutie in de wetgeving sinds . In verschillende fases werd… Lees verder .. De boekhoudkundige verwerking van de wederopbouwreserve de cbn heeft een advies gepubliceerd over de boekhoudkundige verwerking van de wederopbouwreserve. De wederopbouwreserve… Lees verder .. Onderzoek en ontwikkeling de fiscale rol van belspo de vrijstelling van bedrijfsvoorheffing bv voor onderzoek en ontwikkeling is bijzonder belangrijk voor het aantrekken … Lees verder .. Bewijslast bij ontslag na arbeidsongeschiktheid een werkneemster krijgt een miskraam waarna ze arbeidsongeschikt wordt. De dag van haar terugkeer ontslaat de werkgever … Lees verder .. Deeleconomie het nieuwe belastingstelsel nadat het gro.

Meer informatie over Events covid vrij

garage deleersnyder menu home bedrijf voorstelling geschiedenis jobs werkaanbiedingen nieuws contact contactformulier openingsuren disclaimer deleersnyder tel volg ons op facebook aangepaste openingsuren kerst en nieuwjaar aangepaste openingsuren kerst en nieuwjaar werkplaats receptie gesloten op do vrij ma en vrij . Showroom verkoop open op do van uu vrij van uu en ma van uu gesloten op zat en vrij en zat . Vanaf maandag januari staan wij allen paraat om jullie terug van dienst te zijn interesse in events covid vrij Wij wensen jullie allemaal een warme kerst en een gelukkig en gezond nieuwjaar toe het deleersnyder team aangepaste openingsuren kerst en nieuwjaar aangepaste openingsuren kerst en nieuwjaar werkplaats receptie gesloten op do vrij ma en vrij . Showroom verkoop open op do v.