Menu Sluiten

Organiseren Citytrips

Al ruim 20 jaar verrast Cum Laude Events klanten uit de meest uiteenlopende sectoren met kwalitatief hoogstaande evenementen.
Of het nu gaat om de grootschalige lancering van een nieuw product, een bruisende personeelsparty…

Meer dan zomaar evenementen …

Al ruim 20 jaar verrast Cum Laude Events klanten uit de meest uiteenlopende sectoren met kwalitatief hoogstaande evenementen.

Of het nu gaat om de grootschalige lancering van een nieuw product, een bruisende personeelsparty, een sportieve afdelingsuitstap in beperkte kring, een feestelijke openingsreceptie of een zakelijk congres voor een select gezelschap: geen uitdaging is ons te veel.

We bedenken de concepten en bewaken de realisatie ervan van begin tot einde. Bovendien weten we dankzij onze jarenlange ervaring precies op welke leveranciers en vakspecialisten we het best een beroep doen voor uw evenement.

Ook nu, met de verstrengde Covid-19 maatregelen, werken we creatieve én veilige events voor u uit. Of het nu live, hybride of volledig virtueel (online) is, we zorgen voor een verrassende eventbeleving!

U kunt vanaf de briefing tot de eindevaluatie rekenen op de persoonlijke begeleiding van uw Cum Laude Events-account manager.

01551130155113

Meer info

tags: Bedrijfevents – Entertainment Voor Events – Evenement Organisatie – Evenementen – evenementen organisatie – 

Wenst u meer info over organiseren citytrips kijk dan vlug op https://www.cum-laude.be/ | Organiseren Citytrips

Evenementen Organisatie | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Organiseren citytrips

infowetravel.eu facebook twitter instagram linkedin nl en fr menu home over ons wie is wetravel waarom kiezen voor wetravel hoe boeken onze diensten reizen met een assistent bestemmingen afrika kenia tanzania zuidafrika amerika aruba curaao mexico europa barcelona belgie cyprus disneyland parijs duitsland frankrijk gran canaria griekenland italie lanzarote malta nederland pairi daiza schotland spanje tenerife turkije type vakanties autovakanties citytrips cruises groepsreizen safaris slow walkers strandvakanties vluchten wereldwijd wintersport wtweekends zorgvakanties actueel nieuws agenda wetravelweekend getuigenissen trainingen tips ballonvaren cadeaubon informatie voor reizigers met een beperking hoe boeken faq contact contactfor.

scheldevallei aglaia contact en prijsaanvraag menu home reizen voor iedereen groepen verenigingen begeleide vliegtuigreizen wagenpark je bent hier scheldevallei begeleide vliegtuigreizen begeleide vliegtuigreizen daagse dubai wereldtentoonstelling organiseren citytrips prijs Met verblijf in hotels en bezoek aan dubai van februari tot februari dit jaar is dubai in de verenigde arabische emiraten aan de beurt om de ste wereldexpo te organiseren. Ruim landen en organisatie hebben al toegezegd om deel te nemen aan de expo. Benieuwd of en welk gebouw zal blijven staan in dubai naast een bezoek aan de wereldtentoonstelling dagen bezoeken we natuurlijk ook dubai zelf en abu dhabi. En er is zelfs een woestijnsafari met barbecue gepl.

Informatie over Organiseren citytrips

menu wereldkaart eigen groepsreizen individuele reizen groepsreizen natuuren fotografiereizen cruises contact over ons over ons vrolijk kerstfeest en een reisvol https tailormadetravel.be wpcontent uploads img.mp was alweer een bewogen jaar met heel wat ups en downs meer info bekijken over organiseren citytrips Onze branche heeft te maken gehad met helaas veel onzekerheden. Daarom hartelijk dank voor uw steun en voor het in ons gestelde vertrouwen. We zijn hoopvol voor . We wensen jullie een zeer fijn eindejaar en kijken er naar uit om samen met jullie weer mooie reizen te kunnen maken in vertrek met een gerust hart op reis we begrijpen maar al te goed dat het vandaag de dag geen evidentie is om eender welke reis naar eender welke bestemming te boeken. De onzekere tijden doen ons afwachten en met zijn allen kijken we nog even de kat uit de boom want je weet maar nooit toch is absoluut niet nodig om schrik te hebben voor de mogelijke impact van de coronapandemie op jouw reisplannen. Wanneer je bij een erkende reisorganisatie zoals tailor made tra.